Ru Sr

Кафе Осетије

osetija.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Кафе Осетије" - достава јела кавкаски кухиње у Владивостоку.
Осетије – део Кавказа, тако да је у нашем менију Ћете наћи популарне и омиљене кавкаски јела: ражња, лагман, пилав, хинкали, кутабы, као и велики избор мање познатих, али не мање од укусних првог и другог јела, салате и предјела!
Помоћу апликације за мобилне уређаје "Кафе Осетије" Можете брзо и лако можете наручити осетинские пите, као и других јела наше кухиње кући или у канцеларији.
Наши кувари су дошли из Осетије и донели са собом не само своје вештине и традиционалне домаће рецепте, али и љубав према матерњи ивице. Дакле, све наше јело кува са љубављу! Ми веома желимо да, отведав наших јела, бар на тренутак осетили себе у овој плодно земљи са белим планинских врхова, зелених пашњака, што бучним планинским потоцима и хрустально чист, звенящим ваздухом. Уживајте у јелу!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-924-231-****, 7 мая 2019, 11:34
Пироги большие и вкусные, спасибо. Порадовал бонус в виде пирога с яблоками) Единственное жаль, что доставку задержали на пол часа, хотя по телефону и так согласилась время сдвинуть.
7-914-724-****, 14 января 2019, 11:24
Привезли холодное, соус для картошки был разлит по контейнеру. К качеству еды претензий нет, все было вкусно
7-902-485-****, 4 декабря 2018, 08:07
Заказывала в офис на обед к своему Д рождения. Очень вкусно. Все остались довольны. Но! Доставка по времени очень подвела... поэтому «минус» одна звездочка.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije