Ru Sr

Суши Львуши

sushilvushi.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Суши Львуши" - испорука суши и ролни у Новосибирску. Укусно – штапићи оближешь!
Ако желите нешто посебно и не желе да иду у ресторан, ако желите да направите одмор код куће – пружање услуга "Суши Львуши" доћи ће Вам у помоћ! Ми смо спремни да кува за Вас и брзо испоручи много јела јапанске, кинеске, италијанске кухиње. Ако Имате свој Рођендан, Да ће остати само позвати госте – јела на вашем столу ће "Суши Львуши"! У мени сочне пице, разноврсност ролне, предјела и других укусних јела.
НЕМАМО ГОТОВИХ ПРОИЗВОДА - припремамо само под ред! Дакле, имамо све свеже и сочно! Вршимо брзу испоруку хране за кућу и канцеларију!
Да се налог управо постало лакше са апликацијом за мобилне уређаје "Суши Львуши"! Преузмите апликацију за бесплатно, наручите укусну храну у 2 клика, примите попусти и учествују у промоцијама!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-952-920-****, 8 августа 2018, 19:05
Все было очень вкусно, идеальная Филадельфия и унаги Филадельфия. Лично для меня в лаве были лишними крабовые палочки и не хватало гребешка, в шахматах тобико была непривычного вкуса и мелкая очень. Вцелом роллы хорошего размера, вкус и подача на высоте! Успехов вам и много клиентов)
7-913-010-****, 7 августа 2018, 16:31
Этот раз роллы были великолепны
7-961-871-****, 26 июля 2018, 18:36
Спасибо, все очень вкусно!

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije