Ru Sr

Заборавите-ме

nezabudka.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Цветни салон "заборавите-ме" – продаја и испорука цвећа у Волгограду и Волжском. Најниже цене! Бесплатна фотографија са доделе букет!
Код нас раде искусни цвећаре, који чине запањујуће цвеће било које тежине од цвећа први свежину. Зато наше песме ће одушевити примаоца дужи временски период. Ми ценимо својим клијентима и покушати да Вам пружи одличну услугу! Ако је потребно, наше особље ће помоћи са избором композиција за одређене особе и прилике. Ваша поруџбина ће бити испоручена наше курире у тачно време и, свакако, на правој адреси!
Ради Ваше удобности смо покренули мобилна апликација "заборавите-ме" - налог цвећа и поклона у 2 клика и увек при руци! Инсталирајте апликацију и добити попуст на букете!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-985-338-****, 11 октября 2018, 14:04
Спасибо большое в честности и качестве доставки)))пунктуальные курьеры...❤Буду покупать чаще
7-985-071-****, 8 марта 2018, 10:02
Спасибо , все отлично .
7-906-150-****, 5 марта 2018, 12:45
Отзывчивый персонал, помогли с выбором, порадовал ассортимент комнатных растений и цена на Розу, букет красивый и свежий, Доставка бесплатная, ещё и скидку 10 процентов сделали через приложение, спасибо. Теперь за цветами только к Вам, больше нет необходимости заказывать Цветы в Волгограде и переплачивать за доставку.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije