Ru Sr

Takeshi-Акира

takeshi-akira.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Takeshi&Акира" – испорука суши и ролни у Самари.
Ми смо велики љубитељи јапанске кухиње и јапанске културе. Наш циљ је да вам кажем становницима Самара, да је јапанска кухиња није ограничена само на суши и роллами. Дакле, ми смо први у граду почели да раде онигири - популарна у Јапану стреет фоод, који једноставно не постоји у покрету. Онигири - то је јело од пресного пиринча, слепленного у облику троугла или света. У нашем менију ћете наћи много онигири са различитим надевима: са шкампима, краба, лососом, туњевином, дагње и многи други.
Такође, у нашем мени резанци-вок, класична мисо-супа, класичне пецивима "Филаделфија" и "Калифорнија", и много ауторских ролне, измислили нас.
Ми смо увек добродошли гости у нашој кафани! Ради ваше удобности смо покренули мобилна апликација "Takeshi-Акира" - наручите укусну храну у 2 клика и ми смо брзо ћемо брод Ваш налог кући или у канцеларији!
Ми никада не стоје на месту и редовно ажурирати наш мени. За Вас делују попусте и промоције!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-917-158-****, 2 июня 2018, 14:31
У курьера не было сдачи, хотя при звонке я просила сдачу с 1000 рублей. Пришлось заморачиваться, чтобы отыскать нужную сумму за заказ.
7-927-015-****, 18 мая 2018, 12:01
Очень понравилось, что доставка была осуществлена даже раньше назначенного времени)вкус роллов и онигири без сомнения потрясающий!!!все свежее и очень вкусное!
7-927-720-****, 10 мая 2018, 14:32
Учитывайте пожалуйста допы к заказу, то соуса не доложат, то васаби ((( А остальное все Шикарно, спасибо

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije