Ru Sr

Суши-Маил

sushipochta.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Да ли желите да пробају свеже, нежне суши ролне или укусно пицу? Испорука се "Суши – Маил" организује све брзо и квалитетно!
"Суши – Пошта" - брза испорука суши и пица у Омску.
Ми се припремамо искључиво од квалитетних производа и тек тада, када се налог клијента је примљен у обраду. Зато, ми смо успели да поднесе на вашем столу свеже јела у најбољем могућем облику! Карактеристика наше компаније је одзив, јер је испорука суши и ролни не трпи никакве отлагательств. Завршио јело треба да се упишу на столу у кротчайшее време после кувања, и ми радимо све да то одговарало стварности.
"Суши - Маил" сада и у вашем смартфону! Инсталирањем апликацију за мобилне уређаје, можете добити пријатељски и једноставан начин да наручите укусну храну са испоруком у Омску. "Суши – Пошта" - то је широк избор суши, ролне, пице, стална испорука на куће или у канцеларији, прихватљиве цене, редовне акције.
Испорука се "Суши-Пошта" - за оне који његује своје време и воле да једу!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-913-629-****, 27 июля 2018, 15:32
Разница в информации в приложении и на странице группы в ВК путает. Синхронизируйте ценники и акции, пожалуйста.
В плане общения и доставки всё отлично!!! Блюда вкусные, наполнение радует глаз))
7-908-800-****, 14 июля 2018, 17:00
Не понравилось,что соус не входит в стоимость набора
7-905-940-****, 10 июня 2018, 10:58
Все блюда из заказа понравились. Единственный недочёт - заказывали только одну порцию имбиря и васаби, соевый соус не заказывали и оператор также эту информацию уточнил: соевый соус нам не нужен был. В итоге добавили и соус и доп. имбирь и васаби. Ну и сумма, соответственно, увеличилась. С одного клиента 50 руб. немного, но с каждого клиента вполне нормальная сумма получится. Надеюсь, впредь такого не повторится.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije