Ru Sr

!Апликација још увек није објављено

Заверни

-  Podelite sa svojim prijateljima

"Заверни" - достава хране у Ижевске.
Схаварма, роштиљ, сендвичи и других јела за кућну доставу и у канцеларију. Схаварма на угаљ у Ижевске од "Заверни" - више, укусније, и сочније!
"Заверни" – ми не говоримо о томе да имамо укусан схаварма, ми само радимо! Наши кувари знају имена у припреми сочно ражњићи. Месо се кува на угаљ! Схаварма на угаљ у Ижевске од "Заверни" - то је укусно сочно јело! Курир ће наручите брзо – ви уживајте у свеже, вруће, укусно схаварма! Такође, у нашем мени сендвичи, чебуреки, медаљони. Припремају од свежих и квалитетних намирница, посебно за Вас!
Ради Ваше удобности смо покренули мобилна апликација "Заверни" - организовати испоруку или камионет шаурмы, ражњићи и других јела удобно и лако!


Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-951-200-****, 4 ноября 2017, 10:33
Обычно заказываем у Вас шаурму свинина/курица- всегда все вкусняцко👍 В этот раз ещё заказали шашлык- тоже очень вкусный, но не хватает например, маринованый лук/ капуста/огурцы/помидоры, как это обычно бывает в других доставках, потому шаурму как и прежде будем заказывать у Вас, у других теперь даже не рискну, а вот шашлык, к сожалению, нет;) Удачи Вам и процветания;)☀️🎈🎈🎈💫
7-912-874-****, 17 сентября 2017, 12:09
Все было очень вкусно!

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije