Ru Sr

Мајстор Пица

masterpizza.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Још увек мислите, где да наручите пицу? Прави одговор је само један – у "Мајстор Пица"! Имамо погодан начин наручивања и брза достава хране на Казану. Пица се кува вичан кувари, уз поштовање нијансе кувања традиционални италијански јело. Пица на кућу по свом укусу карактеристика – то је потпуно иста пица, коју је служио директно у кафићу. Выверенный процес испоруке омогућава корисницима да се на столу хрскав, топлу, укусну пицу! Наши курири савршено оријентисана у главном граду Татарстана, успешно избегавајући извечные утикач.
Наручите јело на кућу или канцеларију у кафани "Мајстор Пица" управо постало лакше! Преузмите наш мобилну апликацију "Мајстор Пица"! Наручивање пица, суши ролне, салате и топлог на кућу од "Мајстор Пица" – то је одлична прилика да обрадујете себе и своју породицу укусно и сытной хране. Наше цене за све јела из менија – један од најприступачнијих у Казану.
Пажња! Приликом наручивања било јој пица испорука се врши курире нашег кафића потпуно бесплатно!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-927-425-****, 26 января 2019, 17:12
Перезвонили через 30 минут,сказали,что доставка будет в теч.1.5 часа, при этом нужна доплата, т.к живу в отдаленном районе. Живу на Минской
7-917-872-****, 30 декабря 2018, 09:09
Я заказ так и не получила, хотя ждала , а мне даже не позвонили и не объяснили, что оказывается курица закончились!! Вот что за сервис ??? Разочарована!
7-904-768-****, 6 августа 2018, 16:18
Очень быстрая доставка,такого никогда не было.Не нравится-мобильный сайт,иногда невозможно прочитать слова до конца.Пример:я отвечаю на ОПРОС,и внизу надо поставить ✓,но за что?не могу прочитать слово до конца"Буду покупать у в..."что такое"в...."?

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije