Ru Sr

PizzaRolls

pizzarolls.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Наручите пицу, ролне суши на кућу или канцеларију у Новгороду сада је лако! Једноставно преузмите наш мобилну апликацију PizzaRolls – то је достава пица ролне у Новгороду!
Резервишите испоруку топле пице код нас - ми гарантујемо незабораван укус и мирис наших малих ремек-дела у тесту. Уроните у свет укуса наше укусним пицу!
PizzaRolls нуди вам да покушате јединствени укус брендираних ролни. Ми смо бринули о томе да се свако нашао нешто своје. У нашем мени прикупљени најпопуларније врсте ролне и суши, они вас неће оставити равнодушним!
PizzaRolls вас изненадити са различитим свог мени - пица, пецивима, суши, салате, супе, као и кинески резанци и грицкалице на пенному. Ми смо припремили само од квалитетних и свежих производа, посебно за вас! И вршимо брзу испоруку на свим подручјима Доњег Новгороду! Поруџбине се примају сваког дана од 10 ујутру до 22.45.
Промоције, попусти, укусно мени - све то PizzaRolls!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-953-579-****, 15 ноября 2017, 18:04
1) желателен одноразовый прибор в комплект к салату
2) время ожидания соответствует заявленному, но по возможности было бы не плохо его сократить
7-964-830-****, 23 октября 2017, 06:57
Вкусно.
7-996-002-****, 14 октября 2017, 17:08
Еда понравилась, всё было очень вкусно. Не понравилась лишь доставка. Через час привезли заказ, а пиццу курьер не дал. Потом ещё час ждали когда он вернулся и отдал весь заказ, и даже не извенился.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije