Ru Sr

PizzaRolls

pizzarolls.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Наручите пицу, ролне суши на кућу или канцеларију у Новгороду сада је лако! Једноставно преузмите наш мобилну апликацију PizzaRolls – то је достава пица ролне у Новгороду!
Резервишите испоруку топле пице код нас - ми гарантујемо незабораван укус и мирис наших малих ремек-дела у тесту. Уроните у свет укуса наше укусним пицу!
PizzaRolls нуди вам да покушате јединствени укус брендираних ролни. Ми смо бринули о томе да се свако нашао нешто своје. У нашем мени прикупљени најпопуларније врсте ролне и суши, они вас неће оставити равнодушним!
PizzaRolls вас изненадити са различитим свог мени - пица, пецивима, суши, салате, супе, као и кинески резанци и грицкалице на пенному. Ми смо припремили само од квалитетних и свежих производа, посебно за вас! И вршимо брзу испоруку на свим подручјима Доњег Новгороду! Поруџбине се примају сваког дана од 10 ујутру до 22.45.
Промоције, попусти, укусно мени - све то PizzaRolls!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-953-576-****, 7 мая 2018, 18:31
Всё было на высшем уровне! Пицца тёплая, роллы тоже неплохие, правда доставка была более часа, а так всё супер.
7-930-703-****, 25 апреля 2018, 16:01
Все хорошо , пиццу можно сделать по вкуснее :) цена не вопрос
7-996-002-****, 11 апреля 2018, 16:10
Всё понравилось. Пицца очень вкусная, только у вас такая вкусная и соус и начинка. И доставили на этот раз быстро, даже не ожиданно. И курьер девушка приятная, и поздоровалась, всё аккуратно привезла и приятного аппетита пожелала. Молодец.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije