Ru Sr

Sushi Today

sushitoday.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Sushi Today" - то је онлајн-ресторан и стручна служба испоруке суши и ролни у Ижевске. Нудимо својим клијентима врхунски суши и пецивима сваки дан.
Схвативши да на тржишту Ижевска данас ради око 30 служби доставок суши, ми, ипак, осећамо сигурно и опуштено. Ми смо направили свој избор у правцу високог квалитета, беспрекоран укус, свеже производе и пристојан сервиса, којима увек дефицит.
Наручите храну са испоруком само! Преузмите апликацију, изаберите своје омиљене вам јела и поредак. Ми припремити се за вас и изводљиво, испоруку брзо, професионално, и, наравно, квалитетно и са душом.
Најважнија ствар за нас је то репутација, дакле, "Sushi Today" увек чека од вас повратне информације и спреман стално да се повећа ниво својих услуга и асортиман јела, да Сте били задовољни!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-982-997-****, 6 мая 2018, 18:42
Очень вкусные роллы с потрясающе свареным рисом ! Доставка быстрая, качество отменное. Единственное мало соевого соуса и салфеток.
7-912-858-****, 14 апреля 2018, 09:35
Да все хорошо и доставили быстро, единственное что на Филадельфии лайт кусочки лосося уж совсем маленькие были
7-950-820-****, 6 января 2018, 13:43
Хорошее приложение. Сделав заказ, в течении 1 мин. перезванивают для уточнения. Роллы всегда вкусные, а жарен.всегда горячие.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije