Ru Sr

Sushi Today

sushitoday.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Sushi Today" - то је онлајн-ресторан и стручна служба испоруке суши и ролни у Ижевске. Нудимо својим клијентима врхунски суши и пецивима сваки дан.
Схвативши да на тржишту Ижевска данас ради око 30 служби доставок суши, ми, ипак, осећамо сигурно и опуштено. Ми смо направили свој избор у правцу високог квалитета, беспрекоран укус, свеже производе и пристојан сервиса, којима увек дефицит.
Наручите храну са испоруком само! Преузмите апликацију, изаберите своје омиљене вам јела и поредак. Ми припремити се за вас и изводљиво, испоруку брзо, професионално, и, наравно, квалитетно и са душом.
Најважнија ствар за нас је то репутација, дакле, "Sushi Today" увек чека од вас повратне информације и спреман стално да се повећа ниво својих услуга и асортиман јела, да Сте били задовољни!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-950-820-****, 18 января 2019, 16:13
Не острый васаби, хотелось бы поострее. Суши классные!!!
7-967-919-****, 24 декабря 2018, 08:34
Заказываем у вас часто, но в этот раз вы немного нас расстроили. Имбирь был очень горький, просто невозможно есть. Да и в целом роллы были какие-то невкусные.
7-951-200-****, 17 ноября 2018, 17:34
Роллы везли очень долго, 2 часа 15 минут, поэтому горячие роллы были «вспотевшие», рис был, как будто переваренный. Впервый раз такое, надеюсь, такой долгой доставки больше не будет, а так, у Вас все очень вкусно)

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije