Ru Sr

!Апликација још увек није објављено

SESSO, галерија рубља

-  Podelite sa svojim prijateljima

Интернет-продавница женског и мушког рубља Sesso је спреман да оспори све бутика нашег града. Удобан галерија, удаљеност од прометних улица, лаган процес избора одеће, изузетан квалитет производа од Sesso – то су предности на које смо поносни. Желите наручити одећу за плажу, купаћих костима или рубље од познатих европских брендова? Онда галерија Sesso — то је оно што сте тражили! Овде ћете наћи одећу таквих познатих брендова као Wonderbra, Hanky Panky, Marc&Andre, Oriades, Felina, Согіп, Беацх Дугоушко, Natalya Toporova и други. Преузимање купаца сигурно ће привући збирке као дизајнерских брендова као што је В. И. П. А., Viva la Donna.
Ако волите да изненади и дивити, онда се осврнемо на колекцијама еротског рубља Ann Summers, Casmir, Baci или Obsessive. Да плажа сезона незаборавно са интернет-продавница Sesso ће бити још лакше, јер ми смо увек у току са трендинг сваког лета! На пример, у нашој галерији постоји оригинална беацхвеар аустралијског бренда Triangl. Ни један комплет доњег веша или купаћих костима, купио у нашој продавници, неће остати без пажње. Ви привезете са собом од одмора лепе фотографије! Наш интернет-продавница се стално ажурира са новим колекцијама најпознатијих брендова, тако да нема никакве сумње, да ће да бирају.
Нареди одећу у нашој онлине продавници лако и једноставно!
За почетак је потребно да изаберете неопходну категорију (од еротског веша или боди до кружевного веша, корректирующего веша или купаћи костим), затим покупи величина и облик (од меких пехара и чипке до бюстгальтеров са ефектом пусх-уп) и, коначно, купити доњи веш из снова.
Да нареди одећу у Sesso је било још лакше, ми смо бринули о различитим начинима плаћања налога (готовина обрачун, плаћање картицама, електронски новчаник и друге) и испорука (експрес испорука, пошта). Поред тога, доњи веш, купаћи костими, и било које друге робе моћи ћете да покупи у нашој галерији сами. Урадили смо све да ваш схоппинг одржан уз максималну удобност!

Skrinšotovi


Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije