Ru Sr

Чиста вода

chistayavoda.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

"Чиста вода" - испорука пијаће воде у граду Ростов-на-Дону.
Компанија "Чиста вода" се бави испоруком за пиће природне флаширане воде по граду Ростов-на-Дону и Ростовској области. Радимо сваки дан и вршимо испоруку у погодно за клијента. Наручите доставу воде брзо и лако са нашим мобилне апликације!
Производња за производњу и флаширање воде компаније "Чиста вода" се налази у зеленој зони Ростовској области – пос. Матвеев-Хумка, који се налази на 80 километара од Ростов. То вам омогућава да се обезбеди висок еколошки производа и недостатак утицаја антропогеног загађења. Вода се вади из артезианской бунара дубине од 240 м и након сложеног система за прераду воде, уз коришћење напредних технологија, вода сипа на ауто линије "Babyworks" производње америчке компаније "УАТ", што омогућава да се елиминише људски фактор и гарантује висок квалитет наших производа.
"Чиста вода" - Ваше здравље!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-918-569-****, 19 мая 2019, 08:01
Спасибо за то, что операторы всегда перезванивают, и подтверждают заказ.
Спасибо доставке - всегда вовремя!
7-919-883-****, 16 мая 2019, 14:11
Всё супер
7-938-134-****, 16 мая 2019, 07:41
Все водители-доставщики отличные! Работают быстро, аккуратно, вежливые. К сожалению, не знаю их имена, но, на мой взгляд лучше всех тот, который делал доставку 15.05 (не в первый раз привозит, но всегда лучший, захотелось отметить).

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije