Ru Sr

!Апликација још увек није објављено

Отомо суши

-  Podelite sa svojim prijateljima

Ми смо припремили само велике срдачно пецивима и не штедите на попуњавању! Ми не стварамо видљивости броја, сечење мале ролне на много порционных комада.
Наручите доставу суши и ролни на куће или у канцеларији, можете да 7 дана у недељи од 10:00 до 22.00. Ми смо увек спремни да се размазити Вас и ваше вољене оригиналним, укусне и корисно јелима.
Свако јело се припрема за вас од стране наших професионалних кувари-сушистами, у савршенству држе све тајне јапанске кух-ни. У припреми свих јела користимо свеже и квалитетне хране и чисте воде, сарађујемо само са поузданим добављачима састојке, пажљиво пратимо поштовање формулисање и технологије производње. Рецепт обрада се врши тако да природни укус и мирис свих састојака очуван у готов јело. Ми смо сигурни да наш суши и пецивима ће задовољити праве гурмане – љубитеље укусне и здраве хране.
Отомо Суши – испорука укусно суши и ролни по Новосибирску!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-965-828-****, 8 октября 2017, 19:04
Все хорошо и вкусно. Из улучшений: говорите примерное время доставки по телефону. И ещё, если есть такая возможность, предлагайте автоматом приборы и тп к заказу, потому что я вчера о них тупо забыл.
7-913-895-****, 25 сентября 2017, 08:31
Больше трех часов везли заказ, не рассчитывали на такое долгое ожидание. В остальном все нормально, вкусно
7-905-935-****, 28 июля 2017, 15:51
Доставку ждали больше, чем было сказано, но роллы как всегда на высоте

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije