Ru Sr

ЦУЮ суши

tsuyusushi.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Резервишите велике и веома укусно суши и пецивима са испоруком у Новгороду! Инсталирајте апликацију за мобилне уређаје "Цую суши" у свој паметни телефон, направите налог и добити брзу испоруку суши ролне, топлих јела и пића на кући или у канцеларији!
"ЦУЮ" је једна од првих отворио суши-бар у Новгороду и ево већ 10 година задовољити становника својим јелима. А сада за ваше удобности смо покренули мобилна апликација "Цую суши"! У нашем мени не само велики избор суши и ролни, такође ћете наћи разне салате, топлих јела, грицкалица и посластица. Са "ЦУЮ суши" нико неће остати гладан! Наши кувари су прави професионалци свог дела. Ми смо припремили само од свежих и квалитетних намирница премиум производа. Ми не сачувате на својим клијентима – суши и пецивима од "ЦУЮ суши" увек срдачно! "ЦУЮ суши" - то је укусна и квалитетна храна, велике порције и брзу испоруку оброка у кући или у канцеларији!

Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-910-881-****, 7 октября 2018, 19:53
Роллы вкусные, а вот соус ужасный, пересолёный! Кошмар! Весь вкус испортил!!
7-950-620-****, 24 сентября 2018, 18:45
Блюдо не как на фото, по факту выглядит плохо. Филадельфия плохо скручена, плохо уложена. В Филадельфии рыбы много, но она очень плохого качества, безвкусная, вся разваливается. Холодные и горячие блюда уложены вместе. Температура у тех и у других почти одинаковая. Из всего что пришло нормальный только суп.
7-910-392-****, 29 августа 2018, 08:01
Все вкусно, быстро.

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije