Ru Sr

TokyoStreet

tokyostreet.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Токио Street - испорука суши и ролни у Новокузнецке. Да се налог је постало лакше! Инсталирајте апликацију за мобилне уређаје "TokyoStreet" и примите брзу испоруку омиљених јела за дом или канцеларију!
Наш суши и пецивима увек свеже и укусно, јер смо их припремити само након пријема Вашег налога. Поштовања складиштење, брзи промет, омогућавају вам да сачувате производи у њиховом беспрекорном укусу. Сва јела се припремају професионални кувар у свим јапанским канонима. Кувари припремају само у рукавицама и посебну одећу – хигијена у кухињи прво правило. У кухињи има све што је потребно за стварање јела - ремек-дела. Спреман суши и пецивима смештена у специјалне контејнере и шаљу Вас одушевити!
Токио Street - то је велики избор суши и ролни за свачији укус, разноврсност пице, осетинских колача, предјела. Ми вршимо брзу испоруку у свим областима Новокузнецка, као и располагаем удобан мрежом адресе за самовывоза. Код нас чекају лепе цене и промоције! Токио Street – приуштите себи укусан оброк!


Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-951-615-****, 17 июня 2019, 07:07
Очень вкусные роллы😍😋Не первый раз заказываю, всегда все свежее🤗Рекомендую👍
7-951-570-****, 2 июня 2019, 12:24
Мы ваши постоянные клиенты, заказываем уже 2 года, очень хороший сервис и качество продуктов! Особенно красивые и вкусные роллы делают парни) большой им респект☝️заказывали на рокоссовского 1 июня 2019г,все оочень довольны остались!
7-951-574-****, 19 мая 2019, 09:08
Отличные и вкусные суши!Очень быстрая доставка!всего за 30 минут доставщик был уже у двери!Рекомендую всем Tokyo Street!

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije