Ru Sr

TokyoStreet

tokyostreet.4mobile.me
-  Podelite sa svojim prijateljima

Токио Street - испорука суши и ролни у Новокузнецке. Да се налог је постало лакше! Инсталирајте апликацију за мобилне уређаје "TokyoStreet" и примите брзу испоруку омиљених јела за дом или канцеларију!
Наш суши и пецивима увек свеже и укусно, јер смо их припремити само након пријема Вашег налога. Поштовања складиштење, брзи промет, омогућавају вам да сачувате производи у њиховом беспрекорном укусу. Сва јела се припремају професионални кувар у свим јапанским канонима. Кувари припремају само у рукавицама и посебну одећу – хигијена у кухињи прво правило. У кухињи има све што је потребно за стварање јела - ремек-дела. Спреман суши и пецивима смештена у специјалне контејнере и шаљу Вас одушевити!
Токио Street - то је велики избор суши и ролни за свачији укус, разноврсност пице, осетинских колача, предјела. Ми вршимо брзу испоруку у свим областима Новокузнецка, као и располагаем удобан мрежом адресе за самовывоза. Код нас чекају лепе цене и промоције! Токио Street – приуштите себи укусан оброк!


Skrinšotovi

Komentari korisnika

Istraživanje korisnika se obavlja automatski
u mobilnoj aplikaciji na sljedeći dan nakon naručivanja.

7-904-379-****, 11 ноября 2017, 15:01
Вкусно! Вовремя! Спасибо!
7-904-991-****, 30 октября 2017, 15:01
Всё очень вкусно!! Всегда!!! Уже три года и ни разу не были разочарованный, спасибо!
7-904-990-****, 22 октября 2017, 15:08
Роллы очень вкусные, доставка быстрая. Но сняла звезду, тк в графе оплата указала банковскую карту, а курьер приехал без терминала. Обращайте пожалуйста внимание

Naručiti sličnu aplikaciju Ostale aplikacije